بلاگ عباس رجبی

هر آنچه که باید درباره موسیقی بدانید...

جواد معروفی و موسی معروفی اولین هنرمندانی بودند که سعی در نواختن قطعات و ترانه های ایرانی در دستگاه پیانو داشته و ترانه هایی از خیام را در سال ۱۳۱۵ اجرا کردند.

موسی معروفی با تکیه بر ردیف «آقاحسینقلی» و «میرزا عبدالله» و استفاده از نوشته‌های «استاد علینقی وزیری»، ردیفی را گردآوری و اصلاح نمود که در سال ۱۳۴۲ منتشر شد.

نورعلی برومند از اساتیدی که نقش بسیار ارزشمندی را در انتقال اصولی و صحیح شیوه‌های موسیقی سنتی ایران به نسل‌های بعدی داشت و عمر گرانبهای خود را صرف آموزش نمود.

در شمال شهر تهران جایی هست، که بسیاری از آن بی خبرند... قبرستانی بی نام و نشان پر از نام و نشان. قبرستان یا واژه مناسبتر آرامستان ظهیرالدوله

ایرج بسطامی در ۴۰ سالگی به اوج فعالیت خود رسید و در ۱۴ سال فعالیت، ۱۱ آلبوم موسیقی به یادگار گذاشت. اجراهای ایرج بیشتر با همراهی سنتور بود.

سیما بینا نوازنده، نقاش، آهنگساز و خواننده آوازها و ترانه‌های محلی ایرانی و نخستین زنی است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ کلاس تعلیم آواز دایر کرد.

دسته بندی کلی برای زمینه‌های هنری «هفتگانه‌های هنر» یا «هفت هنر ارسطو» نام دارد. چراکه ارسطو در زمان خود معتقد بود که هنرها به هفت دسته اصلی تقسیم می‌شود.